возрасни
1 2 3 4 5 6
Дете 2 - 12
0 1 2 3 4
Деца до 2
0 1 2


За нас
aviobilet.com е специјализирана за обезбедување на најсеопфатен опсег на нискобуџетни чартер и можни закажани летови. Благодарение на неколкуте интегрирани системи на глобална дистрибуција и нашите сопствени случувања, aviobilet.com е моќна алатка за наоѓање на оптимален лет за вашите потреби.

Споредете ги нашите цени со оние на нашите конкуренти преку Интернет или посетете нè директно во една од нашите 3 канцеларии, за да бидете сигурни во квалитетот на нашите услуги.
aviobilet.com активно учествува со свои штандови на меѓународни саеми за туристи во Бугарија и Русија

aviobilet.com е во сопственост и управувана од компанијата „Елитер“, БГ175423499, со регистрирана адреса Варна, ул. „Генерал Столетов“ бр. 10, fl.2, ап.3, МАЛ: Евгени Димитров Митев

Друштвото поседува лиценца за тур-оператор и туристички агент со број РКК-01-06059 од 13.02.2008 година, важечка одговорност на одговорноста на Турскиот оператор со број 1713013150000486530, со важност до 26.02.2018 година.

Заклучно со 03/04/2014 година, Елитер ДОО е овластен агент на ИАТА со број 09-211591 и е внесен администратор за лични податоци во "Регистарот на контролори на лични податоци и нивни записи "под број 338207.

На 15 декември 2016 година, компанијата беше доделена на наградата SkyStars во категоријата решенија за софтвер за патување и авијација."Седиште на Варна
Добредојдовте во нашата канцеларија во центарот на Варна, бул. Марија Луиз, 26, влез. Б, ап.18
Location
Contact
адреса: Varna
телефон: +359(52)613040, +359(52)615949,
+359(877)118550, Hot Line: +359(885)341743
Е-пошта: e-ticket@elitaire.eu

Контактирајте не

Е-пошта:

порака
Предмет на пораката
aviobilet.com Евтини авио билети
Аеродром Варна
Добредојдовте во нашата канцеларија на аеродромот Варна - Нов терминал (терминал 2), сала за слетување

Location
Contact
адреса: Varna Airport, Terminal 2, Departures
телефон: +359(877)118 567
Е-пошта: e-ticket@elitaire.eu

Контактирајте не

Е-пошта:

порака
Предмет на пораката
aviobilet.com Евтини авио билети
Аеродром Бургас
Добредојдовте во нашата канцеларија на аеродромот Бургас,
Терминал 2 (нов терминал), просторија за летање


Location
Contact
адреса: Bourgas Airport, Terminal 2, Departures
телефон: +359(877)118 557 +359(877)118 552
Е-пошта: e-ticket@elitaire.eu

Контактирајте не

Е-пошта:

порака
Предмет на пораката
aviobilet.com Евтини авио билети
Корпоративно видео

 
aviobilet.com Payment Methods Авторски права © 2015. Elitaire Рибар - сите права задржани