возрасни
1 2 3 4 5 6
Дете 2 - 12
0 1 2 3 4
Деца до 2
0 1 2
Евтини летови од Истанбул до Кабул - закажете авионски билети преку Интернет од Истанбул до Кабул на aviobilet.com!

Цени за економска класа билети за 1 возрасенПокажи еднонасочно
Истанбул-КабулКабул-Истанбул

Покажете две насоки
Истанбул-Кабул-ИстанбулКабул-Истанбул-Кабул

Изберете пат
-

Сортирај по
PriceДата на заминување


 • Истанбул (SAW) → Кабул (KBL)
  08.04.2020 / 21:35 - 07:30
 • 8 часа, 25 мин. | Запира: 1

 • Истанбул (SAW) → Кабул (KBL)
  12.03.2020 / 00:40 - 13:25
 • 11 часа, 15 мин. | Запира: 1

 • Истанбул (SAW) → Кабул (KBL)
  14.10.2020 / 17:20 - 08:40
 • 13 часа, 50 мин. | Запира: 1

 • Истанбул (SAW) → Кабул (KBL)
  15.03.2020 / 17:15 - 09:40
 • 14 часа, 55 мин. | Запира: 1

 • Истанбул (SAW) → Кабул (KBL)
  14.09.2020 / 16:55 - 09:40
 • 15 часа, 15 мин. | Запира: 1

 • Истанбул (SAW) → Кабул (KBL)
  27.03.2020 / 00:40 - 13:25
 • 11 часа, 15 мин. | Запира: 1

 • Истанбул (IST) → Кабул (KBL)
  19.04.2020 / 02:10 - 09:05
 • 5 часа, 25 мин. | Директен

 • Истанбул (IST) → Кабул (KBL)
  12.04.2020 / 02:10 - 09:05
 • 05 часа, 25 мин. | Директен


aviobilet.com Payment Methods Авторски права © 2015. Elitaire Рибар - сите права задржани
Пријавете се и примајте ги врвните понуди што ги испраќаме до нашата
70 000 претплатници


Сакам да добијам врвни понуди

видете ги понудите
12.01 - Скопје - Будапеща 9.89 €
28.11 - Будимпешта - Скопие 12.92 €
10.01 - Братислава - Скопие 13.18 €
27.11 - Ларнака - Скопие 13.18 €


34.239.151.158