возрасни
1 2 3 4 5 6
Дете 2 - 12
0 1 2 3 4
Деца до 2
0 1 2
Евтини летови од Болоња да Софија авио билети резервации - aviobilet.com

Цени за економска класа билети за 1 возрасенПокажи еднонасочно
Болоња-СофијаСофија-Болоња

Покажете две насоки
Болоња-Софија-БолоњаСофија-Болоња-Софија

Изберете пат
-

Сортирај по
PriceДата на заминување


 • Болоња (BLQ) → Софија (SOF)
  03.01.2020 / 22:35 - 01:25
 • 1 часа, 50 мин. | Директен
 • 20.80€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Болоња (BLQ) → Софија (SOF)
  31.01.2020 / 22:35 - 01:25
 • 1 часа, 50 мин. | Директен
 • 20.80€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Болоња (BLQ) → Софија (SOF)
  13.01.2020 / 22:10 - 00:55
 • 1 часа, 45 мин. | Директен
 • 20.80€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Болоња (BLQ) → Софија (SOF)
  24.01.2020 / 22:35 - 01:25
 • 1 часа, 50 мин. | Директен
 • 20.80€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Болоња (BLQ) → Софија (SOF)
  06.01.2020 / 22:10 - 00:55
 • 1 часа, 45 мин. | Директен
 • 20.80€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Болоња (BLQ) → Софија (SOF)
  10.01.2020 / 22:35 - 01:25
 • 1 часа, 50 мин. | Директен
 • 20.80€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Болоња (BLQ) → Софија (SOF)
  18.12.2019 / 21:55 - 00:45
 • 1 часа, 50 мин. | Директен
 • 39.99€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Болоња (BLQ) → Софија (SOF)
  17.01.2020 / 10:20 - 18:50
 • 07 часа, 30 мин. | Запира: 1
 • 66.00€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Болоња (BLQ) → Софија (SOF)
  27.12.2019 / 22:35 - 01:25
 • 1 часа, 50 мин. | Директен
 • 69.01€ РЕЗЕРВИРАJ


aviobilet.com Payment Methods Авторски права © 2015. Elitaire Рибар - сите права задржани
Пријавете се и примајте ги врвните понуди што ги испраќаме до нашата
70 000 претплатници


Сакам да добијам врвни понуди

видете ги понудите
12.01 - Скопје - Будапеща 9.89 €
28.11 - Будимпешта - Скопие 12.92 €
10.01 - Братислава - Скопие 13.18 €
27.11 - Ларнака - Скопие 13.18 €


100.26.176.182