возрасни
1 2 3 4 5 6
Дете 2 - 12
0 1 2 3 4
Деца до 2
0 1 2
Евтини летови од Единбург до Софија - закажете авионски билети преку Интернет од Единбург до Софија на aviobilet.com!

Цени за економска класа билети за 1 возрасенПокажи еднонасочно
Единбург-СофијаСофија-Единбург

Покажете две насоки
Единбург-Софија-ЕдинбургСофија-Единбург-Софија

Изберете пат
-

Сортирај по
PriceДата на заминување


 • Единбург (EDI) → Софија (SOF)
  26.01.2020 / 14:55 - 20:20
 • 3 часа, 25 мин. | Директен
 • 41.61€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Единбург (EDI) → Софија (SOF)
  05.01.2020 / 14:55 - 20:20
 • 3 часа, 25 мин. | Директен
 • 50.38€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Единбург (EDI) → Софија (SOF)
  16.01.2020 / 07:00 - 17:50
 • 08 часа, 50 мин. | Запира: 1
 • 130.00€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Единбург (EDI) → Софија (SOF)
  23.01.2020 / 07:05 - 17:50
 • 08 часа, 45 мин. | Запира: 1
 • 135.00€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Единбург (EDI) → Софија (SOF)
  30.01.2020 / 08:40 - 17:50
 • 07 часа, 10 мин. | Запира: 1
 • 158.00€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Единбург (EDI) → Софија (SOF)
  09.01.2020 / 06:10 - 17:50
 • 09 часа, 40 мин. | Запира: 1
 • 163.00€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Единбург (EDI) → Софија (SOF)
  12.01.2020 / 06:05 - 14:00
 • 05 часа, 55 мин. | Запира: 1
 • 171.00€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Единбург (EDI) → Софија (SOF)
  02.01.2020 / 07:05 - 17:50
 • 08 часа, 45 мин. | Запира: 1
 • 189.00€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Единбург (EDI) → Софија (SOF)
  19.01.2020 / 05:50 - 14:00
 • 06 часа, 10 мин. | Запира: 1
 • 205.00€ РЕЗЕРВИРАJ

 • Единбург (EDI) → Софија (SOF)
  22.12.2019 / 14:55 - 20:20
 • 3 часа, 25 мин. | Директен
 • 238.23€ РЕЗЕРВИРАJ


aviobilet.com Payment Methods Авторски права © 2015. Elitaire Рибар - сите права задржани
Пријавете се и примајте ги врвните понуди што ги испраќаме до нашата
70 000 претплатници


Сакам да добијам врвни понуди

видете ги понудите
12.01 - Скопје - Будапеща 9.89 €
28.11 - Будимпешта - Скопие 12.92 €
10.01 - Братислава - Скопие 13.18 €
27.11 - Ларнака - Скопие 13.18 €


3.215.182.36