kelas
ekonomi bisnis
dewasa
1 2 3 4 5 6
Anak 2 - 12
0 1 2 3 4
Kids ka 2
0 1 2






penerbangan murah ti Istanbul ka Kabul tiket maskapai booking - aviobilet.com

Harga pikeun tiket kelas ékonomi pikeun 1 sawawa



Tembongkeun hiji arah
Istanbul-KabulKabul-Istanbul

Tembongkeun dua arah
Istanbul-Kabul-IstanbulKabul-Istanbul-Kabul

Milih rute
-

Diurutkeun dumasarkeun
HargaTanggal angkat


  • Istanbul (IST) → Kabul (KBL)
    09.01.2021 / 21:35 - 10:40
  • 11 jam, 35 mnt. | Eureun: 1
  • 284.00€ meuli

  • Istanbul (IST) → Kabul (KBL)
    16.03.2021 / 21:35 - 10:40
  • 11 jam, 35 mnt. | Eureun: 1
  • 284.00€ meuli

  • Istanbul (IST) → Kabul (KBL)
    02.03.2021 / 21:35 - 10:40
  • 11 jam, 35 mnt. | Eureun: 1
  • 285.00€ meuli

  • Istanbul (IST) → Kabul (KBL)
    08.12.2020 / 21:35 - 10:40
  • 11 jam, 35 mnt. | Eureun: 1
  • 298.00€ meuli


tiket maskapai ka Istanbul - Kabul

tujuan: Dunya » Asia » Afghanistan » Istanbul - Kabul
aviobilet.com Payment Methods Copyright © 2015. Elitaire Ltd. - Sadaya hak ditangtayungan
3.237.67.179